Over ons

Taxi Goverde B.V., gevestigd te Zevenbergen (NB), verzorgt al sinds 1934 alle facetten uit het personenvervoer in geheel Nederland. Dit doen wij met een uiterst modern wagenpark bestaande uit ruim 70 voertuigen en goed opgeleide en ervaren chauffeurs en kantoormedewerkers. Onze gezonde orderportefeuille kent een grote diversiteit in soorten opdrachtgevers. Er zijn dan ook voldoende referenties te overleggen.

Klantvriendelijkheid, veiligheid en representativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Om kwaliteit te kunnen leveren en te kunnen borgen is het noodzakelijk dat er, binnen de geldende wettelijke voorschriften en bepalingen, op een efficiënte wijze gewerkt wordt. Hiervan dienen alle medewerkers binnen Taxi Goverde doordrongen te zijn, waarbij de directie een voorbeeldfunctie vervult.

op deze website geven wij u een beeld van Taxi Goverde en hopen wij u ervan te overtuigen dat u bij ons op het juiste adres bent als het gaat om personenvervoer of het regisseren van personenvervoer. Juist door onze jarenlange ervaring in beide specialismen kunt u de uitvoering met een gerust hart aan ons overlaten. Uiteraard bent u altijd van harte welkom op onze vestiging in Zevenbergen.

 

 

Bekijk ook deze auto's