Is de Taxipas iets voor mij?

Gemak, veilig vervoer en optimale service. Uw mobiliteit is altijd geregeld met Taxipas.

Onze huidige manier van leven schreeuwt om mobiliteit. Ons werkzame en sociale leven wordt voor een heel groot deel bepaald door de vraag; “hoe kom ik op mijn bestemming”. Dit is een vraag die past bij elke leeftijd. Hieronder geven wij een aantal actuele voorbeelden aan die wellicht passen bij uw situatie. Wellicht staat uw situatie niet omschreven…..Taxipas is er voor iedereen en voor elke vervoersvraag!

"Binnenkort kan ik wellicht geen gebruik meer maken van bestaande voorzieningen en het vervoer naar en van mijn dagverzorging of dagbehandeling”.

De verregaande overheidsbezuinigingen zet iedereen aan het denken. U moet wellicht zorgen voor een alternatief als het gaat om vervoer omdat u nu of binnenkort buiten de bestaande vervoersvoorzieningen valt. Onze Taxipas biedt hier direct een oplossing. U kunt dus blijven reizen! Sterker nog, u krijgt een beter product.

“Mijn zorgverzekeraar vergoedt mijn zorgvervoer niet meer”
Onze zorgverzekeraars kijken kritisch naar vergoedingen voor taxivervoer. Wellicht is er bij uw verzekeraar geen ruimte (meer) om taxivervoer te vergoeden. Toch bent u afhankelijk van vervoer naar en van uw behandeling of afspraak. Onze Taxipas biedt hier direct een oplossing. U kunt dus blijven reizen! Sterker nog, u krijgt een beter product.

“Mijn kinderen gaan dit weekend uit…ik heb zelf ook een feestje”

U kent het wel. U gunt uw kinderen een fijne avond uit. In de nachtelijke uren bent u de taxichauffeur van uw kind maar veelal ook voor vrienden en vriendinnen. Dat kan natuurlijk anders. U hoeft immers niet perse uw bed uit of eerder van een gezellig feest te vertrekken om uw kind te gaan halen. Onze Taxipas biedt hier direct een oplossing. U kunt met een gerust hart naar bed of nog lekker even blijven hangen op het gezellige feest.

“Ik heb zelf geen auto en mijn buurman heeft niet altijd tijd of zin”

Als geen ander begrijpen wij dat mobile zijn erg belangrijk is. Daarnaast is zelfstandigheid een prachtig gegeven. Gelukkig kunt u een beroep doen op buren en kennissen. Echter wilt u ook niet altijd gebruik maken van hun diensten. Onze Taxipas biedt hier direct een oplossing. U kunt zelfstandig blijven reizen! Sterker nog, u krijgt een beter product.

“Het openbaar vervoer is voor mij geen optie meer. Ook rijdt de bus maar 1 keer per uur”

Het openbaar vervoer is in Nederland een prima vervoeroplossing. Als u slecht ter been bent, het niet meer zo goed ziet of er überhaupt geen openbaar vervoer meer bij u in de buurt wordt aangeboden is openbaar vervoer niet direct een oplossing. Onze Taxipas biedt hier direct een oplossing. U kunt zelfstandig blijven reizen! Sterker nog, wij halen u thuis op en zetten u voor de deur weer af.

“Ik maak geregeld gebruik van taxivervoer en ik moet altijd contant betalen. Graag wil ik op rekening reizen.”

Veel taxiondernemers willen graag dat u in de taxi betaald. Wij denken juist dat het erg comfortabel is om achteraf te betalen op basis van een factuur of automatische incasso. Uiteraard is dat mogelijk. Onze Taxipas biedt hier direct een oplossing. U kunt dus blijven reizen! Sterker nog, u krijgt een beter product.

“Ik ga geregeld een avondje uit en drink graag een glas bier”
Als geen ander weten wij dat een gezellige avond uit zeer ontspannend werkt. Het is wettelijk uw verplichting om verantwoordelijk om te gaan met alcohol in het verkeer. Niet alleen voor uzelf meer zeker voor uw mede verkeersdeelnemers. Blijf niet achter met een kater en pas de Taxi. Onze Taxipas biedt hier direct een oplossing. U kunt onbezorgd van uw avond uit genieten! Sterker nog, u bent verantwoord op stap.

“Mijn ouders komen eens per week op visite. Ik haal en breng ze. Ook breng ik ze geregeld naar familie toe”

Altijd gezellig die uurtjes op zondagmorgen. Uiteraard begrijpen wij dat u alles over hebt voor uw ouders. Het kan echter zo zijn dat het u niet precies uitkomt om uw ouders ergen naar toe te brengen en weer op te halen. Onze Taxipas biedt hier direct een oplossing. Uw ouders kunnen blijven reizen! Uw tijd is ook kostbaar.

Taxipas is een initiatief uit 2014.

Heeft u nog vragen of bent u reeds overtuigd? Bel onze klantenservice (0168-330050) of bestel de Taxipas.

klilk hier: bestel nu uw Taxipas

 

Bekijk ook deze auto's