"Spelregels"en definities Taxipas

Taxipas is een initiatief en onderdeel van Taxi Goverde B.V.. Dit concept wordt geregisseerd door onze centrale in Zevenbergen en wordt uitgevoerd door onze eigen taxi’s. Wij richten ons op de inwoners van de gemeenten Moerdijk en Etten-Leur. De kracht van dit product is onze binding met de reiziger in de betreffende gemeenten. U kent ons, wij kennen u!

Hieronder treft u een aantal punten waarvan wij vinden dat deze belangrijk zijn. Dit zijn de zogenaamde “spelregels en definities”. Hiervan dient u uiteraard op de hoogte te zijn.

"Spelregels"

 • U dient pashouder te zijn om Taxipas-ritten te kunnen bestellen. U kunt over meerdere passen beschikken.
 • U kunt uw Taxipas- ritten 7 dagen per week, zowel telefonisch als online, boeken tussen 06:30 uur en 23:00 uur.
 • U kunt Taxipas-ritten voor elk gewenst tijdstip reserveren.
 • De minimale besteltijd is 30 minuten voor het gewenste ophaaltijdstip.
 • Taxipas-ritten kunnen tot 30 minuten voor gewenste ophaaltijdstip kosteloos worden geannuleerd. Annulering binnen 30 minuten voor gewenste ophaaltijdstip kost het minumum tarief.
 • Een zogenaamde “loosrit” wordt doorbelast tegen het minimum tarief
 • Onze taxi kan 15 minuten voor tot 15 minuten na de gewenste ophaaltijd arriveren.
 • U kunt tot maximaal 8 passagiers boeken per pas. Voor grotere groepen bieden wij u graag een offerte op maat.
 • Per passagier is 1 koffer + 1 stuks handbagage is toegestaan. Mocht u meer bagage mee willen nemen dan dient u dit aan te geven bij de boeking.
 • De Taxipas dient altijd aan de chauffeur te worden overhandigd tijdens de rit. Het is niet noodzakelijk dat u persoonlijk, als pashouder, aanwezig bent.
 • Er wordt niet gecombineerd.
 • Rolstoelvervoer geschied volgens de CodeVVR.
 • Er mag niet worden gerookt in de taxivoertuigen.
 • Hulphonden zijn welkom in onze taxi’s.
 • De Taxipas-ritten kunnen zowel door een personenauto als een bus worden uitgevoerd.
 • Bij bussen is de instaptrede maximaal 20 cm hoog.
 • U betaalt een tarief per beladen kilometer. Het aantal kilometers wordt berekend via de kortste route.
 • U krijgt een belbericht op het moment dat de taxi binnen ongeveer 5 minuten zal arriveren.

 
Definities

Vervoersgebied en ritafstand
Met Taxipas kunt u onbeperkt reizen. Hierbij dient het vertrek- of aankomstadres te liggen in de gemeente Moerdijk of Etten-Leur

Gecombineerd vervoer

Taxipas is een reguliere taxidienst waarbij niet wordt gecombineerd. U reist dus rechtstreeks naar uw bestemming.

Doelgroep
Iedereen woonachtig in de gemeente Moerdijk of Etten-Leur en iedereen die ritten aanvraagt waarbij het vertrek- of aankomstadres ligt in deze gemeenten. Er zijn geen doelgroepen uitgesloten.

Bagage
Uiteraard kunt u bagage mee nemen. Hieraan verbinden wij enkele regels. De bagage mag door zijn aard niet lastig, hinderlijk, gevaarlijk of verboden zijn. Ook mag deze geen aanleiding geven tot beschadiging of verontreiniging. Dit ter beoordeling van de chauffeur. Per passagier is 1 koffer + 1 stuks handbagage is toegestaan. Mocht u meer bagage mee willen nemen dan dient u dit aan te geven bij de boeking.

Bereikbaarheid en operationele tijden
Taxipas, Taxi Goverde B.V., is 24 uur per dag bereikbaar. Voor vragen over taxipas willen wij u adviseren op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur contact op te nemen met onze centrale via nummer: 0168-330050. Op werkdagen hebben wij voldoende medewerkers beschikbaar om uw vragen volledig te beantwoorden. De operationele tijden van taxipas zijn 24 uur per dag.

Reserveren van Taxipas-ritten
U dient uw Taxipas-rit ten minste 30 minuten voor gewenste ophaaltijdstip te reserveren. U heeft hiervoor uw naam en pasnummer nodig. Dit kan zowel telefonisch als online en dient te geschieden tussen 06:30 uur en 23:00 uur. Uiteraard kunt u wel ritten boeken voor tijdstippen die buiten dit raam vallen. De uitvoering van de Taxipas-ritten is 24 uur per dag.

Hoewel wij zo veel als mogelijk de gewenste oplaadtijd respecteren kan onze taxi 15 minuten voor tot 15 na de gewenste ophaaltijd bij u arriveren. Houdt hier dan ook rekening mee bij u bestelling. Er kunnen meerdere ritten in 1 boeking worden gereserveerd. Dit dient dan telefonisch te geschieden. Op verzoek kan u een bevestiging worden gestuurd.

• Telefonisch via 0168-330050, u boekt rechtstreeks bij onze centrale.
• Online via onze site www.goverdegroep.nl, te bereiken via de button online bestellen.

Kosten van het vervoer
Taxipas is een reguliere taxidienst waarbij wij er een beladen kilometertarief wordt gerekend met een minimale ritprijs van € 7,50 inclusief 6 % BTW. De actuele tarieven kunt u vinden op de pagina “Tarieven Taxipas”. De kosten van het vervoer zullen bij een online boeking voorafgaand aan de definitieve bevestiging worden getoond. Tijdens een telefonische boeking zal onze telefonist aangeven wat het tarief voor de betreffende rit is.

Stiptheid Taxipas
Is de taxi 15 minuten na het afgesproken tijdstip nog niet gearriveerd, dan neemt de centrale binnen enkele minuten telefonisch contact met u op. Gebeurt dat niet, dan kunt u zelf bellen met nummer: 0168-330050. U dient zelf rekening te houden met vertragingen op uw traject bij het bestellen van uw rit.

Huisregels
In de Taxipas-taxi mag niet worden gerookt, gegeten en gedronken.
Hulphonden mogen gratis mee (wel vooraf doorgeven), andere huisdieren mogen niet meereizen. Om willen van veiligheidsredenen zal de chauffeur uw scootmobiel in het voertuig plaatsen. Tijdens de reis en het inrijden van de scootmobiel mag u hier niet op blijven zitten. Wij gaan er van uit dat u de algemene gedragsregels in acht neemt. Uw chauffeur zal dit ook zeker doen.

Beoordelingen

Bij het plaatsen van een beoordeling over onze dienstverlening op Facebook of Twitter wordt uw naam getoond. Uw naam en de daarbij horende beoordeling is voor iedereen inzichtelijk. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u hiermee akkoord.

Commerciële doeleinden

Wij kunnen contact met u opnemen voor commerciële doeleinden:
- per post
- per mail

 Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen, die voldoen aan de huidige stand van de techniek, om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens zo veel als mogelijk is, te beperken.

 

Bekijk ook deze auto's