Veel gestelde vragen Taxipas

Hieronder hebben wij een aantal vragen en de antwoorden daarop weergegeven. Mocht u een ander vraag hebben dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onde klantenservice. Deze is te breiken onder telefoonnummer: 0168-330050. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen.


 Ik ben mijn pas kwijt. Wat moet ik doen?

U dient dit door te geven aan onze centrale (0168-330050) zodat wij uw account kunnen blokkeren. Hierdoor is het niet meer mogelijk om met de betreffende pas ritten te bestellen. U zult dan een nieuwe pas moeten bestellen. Op het moment dat uw pas weer "boven water" komt kunt u betreffende account weer laten activeren. U kunt dan weer gevbruik maken van de betreffende pas. 

 Ik heb 1 pas. Kan ik meerdere ritten op dezelfde tijd bestellen?

U kunt met uw pas slechts 1 rit op hetzelfde tijdstip bestellen. U dient namelijk deze pas aan te bieden aan de chauffeur tijdens de rit om u gegevens te verrifiëren. Hiermee voorkomt u dat er op uw pas wordt gereist zonder dat u hiervan op de hoogte bent. wel kunt u uw pas met iemand anders meegeven tijdens de bestelde rit. Wilt u meerdere ritten bestellen op een zelfde tijdstip dan dient u ook meerdre passen in uw bezit te hebben zodat op beide ritten de juiste pas kan worden aangeboden.

 Kan ik meerdere passen bestellen?

Ja dat kan. U kunt zoveel passen bestellen als u zelf wenst. 

 Kan ik ook met mijn rolstoel vervoerd worden?

Uiteraard kunt u met uw rolstoel vervoerd worden. U dient dit wel aan te geven bij uw reservering. Wij voeren alleen rolstoelen die ISO gecertificeerd zijn en voldoen aan de Norm CodeVVR (Code veilige vervoer rolstoelinzittenden). Uw rolstoel wordt door onze chauffeur op 4 punten aan de vloer van de rolstoelbus bevestigd. daarnaast krijgt u een heupgordel om wel ook is bevestigd aan de vloer. Veiligheid boven alles.

 Is er sprake van individueel vervoer of word ik gecombineerd?

U wordt NIET gecombineerd. Alle ritten worden rechtstreeks uitgevoerd. 


 Voor hoeveel personen kan ik een rit boeken op 1 pas? 

U kunt met maximaal 4 personen gebruik maken van een taxi-personenauto en met maximaal 8 personen van een taxi-bus. Mocht u veel bagage meenemen dan verzoeken wij u dit aan te geven bij de boeking om te voorkomen dat er onvoldoende bagageruimte is voor uw bagage. 


 Kan ik zelf de ophaaltijd bepalen?

U kunt zelf bepalen hoe laat u de taxi besteld. U dient echter wel rekening te houden met het feit dat de taxi u vanaf 15 minuten voor tot 15 minuten na de gewenste ophaaltijd kan arriveren.   

 
 

Bekijk ook deze auto's