Garagebedrijf Goverde

Al vanaf de oprichting in 1934 is de Goverde groep in staat hun eigen vloot maar ook hun klantenkring van gedegen service te voorzien. Sinds 1994 heeft Harrie Goverde de dagelijkse leiding over deze afdeling. De grootste kracht van ons bedrijf is dat u welkom bent ongeacht het merk of de soort auto die u bij ons aanbiedt. De tarieven die wij hanteren zijn aanmerkelijk vriendelijker dan die van merkdealers, terwijl u toch profiteert van BOVAG-garantie op de reparatie. 

Goed onderhoud aan uw voertuig is van levensbelang

Bandenservice
Onze bandenservice biedt u een scala van banden in diverse prijsklassen. Ook voor winterbanden kunt u bij ons terecht. Opslag van uw zomerbanden is ook mogelijk. Ons huismerk is al jarenlang Kleber. Dit topmerk gebruiken wij ook onder onze taxi’s, zodat wij de kwaliteit in eigen huis bewaken. Bij het leveren van nieuwe banden, hoort ook de montage en het balanceren. Bij ons geldt: prijs is prijs, geen verrassing achteraf. 

Uw oude banden worden aangeboden bij STIBA, die voor een verantwoorde verwerking zorg dragen.

Airco Service
Bijna alle auto’s zijn voorzien van airconditioning. Om optimaal en veilig uw airco te kunnen gebruiken dient deze regelmatig onderhouden te worden. Een aantal van onze monteurs hebben een STEK opleiding gevolgd. Hierdoor heeft u de garantie dat ook uw airconditioning professioneel en vakkundig afgevuld wordt.

Neem direct contact op met onze werkplaats en voorkom een lang verhaal van kastje naar de muur. Laat u niets opleggen, maar vertrouw op uw eigen garage.

Schadeherstel
Onze schade afdeling herstelt voor bijna iedere verzekering zodat uw eigen risico beperkt blijft. Als u de schade zelf moet betalen, dan zullen wij ons uiterste best doen deze zo laag mogelijk te houden. Tijdens de herstelperiode krijgt u van ons een vervangend voertuig.

Voor meer informatie:

Garagebedrijf Goverde
Industrieweg 15
4762 AE ZEVENBERGEN

Telefoon: 0168-329781
Fax: 0168-329142

Bekijk ook deze auto's