Dutch Limousine Service

Limousine huren voor een feest of je trouwdag?

Als het gaat om trouwvervoer bent u bij Limo.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons een limousine huren, maar daarnaast ook bijna alle andere denkbare voertuigen. Ook voor grotere groepen of voor uw daggasten hebben wij de juiste mogelijkheden. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Van oldtimer en limousine verhuur tot moderne VIP bussen.

Voor zakelijk vervoer bent u bij ons op de goede plek. Met ons zeer gevarieerde aanbod bent u van harte welkom met uw speciale vervoerswensen, of u nu een Mercedes of limo wilt huren. Door goed naar u te luisteren, doen wij onze uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Wij bieden u vervoersoplossingen met de meest moderne voertuigen. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een perfecte uitvoering!

Met gepaste trots etaleren wij onze trouwauto’s. Wij bieden u zowel sportieve, klassieke en moderne trouwauto’s. Voor uw daggasten beschikken wij over diverse oldtimerbussen en moderne stretched limousines. Informeer naar onze gunstige tarieven. Wij luisteren graag en goed naar uw wensen. Wij bieden de beste vervoersoplossing en de mooiste trouwauto op uw trouwdag.

Iets te vieren? Wij bieden u de mooiste voertuigen om met uw vrienden naar uw party te worden vervoerd! Zo kunt u bij ons een limo huren, waarmee u zeker bent van spectaculair vervoer voor een verjaardag, spetterend concert of een bruisende strandparty! Ook voor een sweet-sixteen feest, stadionconcerten en open- luchtevenementen is ons partyvervoer bij uitstek geschikt. Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende spectaculaire voertuigen.  

 

Bekijk ook deze auto's