Combikracht Personenvervoer VOF

Combikracht Personenvervoer is een samenwerkingsverband van Taxi- & Garagebedrijf Goverde B.V. uit Zevenbergen en Taxibedrijf De Groen B.V. uit Roosendaal. Door ons landelijk dekkend netwerk van collega vervoerders zijn wij altijd bij u in de buurt. Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ons voor meer informatie !

Combikracht personenvervoer verzorgt regiefuncties voor diverse opdrachtgevers in een groot deel van Nederland. Hiervoor is een operationele centrale ingericht in Zevenbergen.

Deze centrale ontvangt ritten via automatische koppelingen van opdrachtgevers. De planners van Combikracht zorgen ervoor dat deze ritten zo efficiënt mogelijk worden samengesteld en vervolgens automatisch worden doorgestuurd naar de diverse vervoerders.


Combikracht personenvervoer is een vervoersregisseur bij uitstek. Voor verschillende opdrachtgevers verzorgen wij het in kaart brengen, plannen en oplossen van de vervoers- en parkeerproblematiek. Niet alleen voor evenementen of feesten kan dit een uitkomst zijn maar zeker ook voor langdurige projecten kunnen wij een oplossing op maat leveren. 

Uiteraard behoort personenvervoer, van en naar elke bestemming in Nederland ook tot de mogelijkheden. Wij hebben de beschikking over een landelijk dekkend netwerk. Wij kunnen u dan ook altijd een passend voorstel doen. Door onze goede contacten met tal van taxibedrijven kunnen wij snel en de meest  voordelig oplossing aanbieden. 

Ons netwerk bestaat uit kwalitatief goede (taxi)bedrijven.
Uw lokale of nationale vervoeropdracht is bij Combikracht in goede handen. 

Bekijk ook deze auto's